NL Nederlands
Terug naar het overzicht

Ultramodern diepzwart zonnepanelen dak op nieuwbouwwoning

27-06-2019

In Doornenburg wordt een duurzaam nieuwbouwproject met een innovatief diepzwart zonnepanelen dak bij aardbeienkweker de Beijer gerealiseerd. 107 Loci-zonnepanelen zijn met oog voor esthetiek op een unieke wijze geïntegreerd, waardoor het dak, ondanks vele hoeken, punten en uitsparingen aan weerszijde symmetrisch is en een volledige strakke uniforme uitstraling heeft.

Het aardbeien sap zit Arno de Beijer van Kwekerij de Beijer in het bloed. Het huidige bedrijf werd in 1983 opgericht door familie de Beijer en in 2000 nam hij het bedrijf over. Sinds de overname is er veel geïnvesteerd en is de capaciteit van het bedrijf verdubbeld, ook op het gebied van duurzaamheid is er door de investering in het Loci zonnepanelen dak veel vernieuwd.

Ultramodern volledig glazen dak
Na een uitgebreid en doelgericht onderzoek via internet en diverse locatiebezoeken heeft Arno de Beijer de keuze gemaakt voor het Loci geïntegreerde zonnepanelen dak (Low Cost Integrated Roofsystem) vanwege de beste economisch verwachte levensduur, esthetische waarde, het pro-actieve contact, degelijke onderbouwing, garantie en betrouwbare gepassioneerde indruk van Rene Borro (directeur Rebor BV). “We wilden een volledig glazen voor- en achterkant op onze woning van ca. 350 m2 en zijn onze zoektocht gestart vanuit esthetiek. Met oog voor detail (denk aan kleine dikte verschillen en identieke dummy panelen) is de keuze gevallen op het Loci geïntegreerde zonnepanelen dak omdat dit het strakste resultaat geeft. Veel afbouwwerkzaamheden doen we in eigen beheer en letten goed op de kosten voor een gunstig resultaat. Als we verder gaan uitbreiden met bijvoorbeeld een garage dan willen we ook daarop natuurlijk een identiek Loci zonnepanelen dak”, aldus Arno de Beijer. 

“Ondanks dat het een zeer gecompliceerd dak is hebben de uitdaging aangenomen. We kunnen hiermee gelijk demonstreren dat hoeken en uitsparingen geen reden hoeven te zijn om te moeten kiezen voor een traditioneel dak. Het ultramoderne Loci dak past perfect en er zijn geen enkele verschillen te zien (met het oog) in de dikte of kleur van de zonnepanelen of dummypanelen”, aldus Rene Borro (Loci Rebor BV). 

Lees het volledige artikel op de website van Loci Zonnepanelen Dak.

Deze website maakt gebruikt van cookies voor het verbeteren van de gebruikerservaring

Cookies toestaan Meer informatie over de cookiewetgeving