NL Nederlands
Terug naar het overzicht

Een nieuwe norm voor duurzaam bouwen met het dak en alle wanden van zonnepanelen

06-02-2018

In de afgelopen weken is het “WikiHouse” gebouwd dat volledig is bedekt met Loci geïntegreerde zonnepanelen op de Westerschelde 1 te Zwijndrecht (nabij de watertoren). Niet alleen het dak van deze Tiny House is volledig bedekt met het Loci? volledig geïntegreerde zonnepanelen, ook alle wanden.

WikiHouse, een afgeleide van de Tiny House, is een beweging die uit Amerika is overgewaaid. Mensen gingen massaal van grote huizen in kleine huisjes wonen. Rebor BV heeft het Loci Zonnepanelen-dak in de afgelopen periode aan diverse “Tiny House en Wiki House” projecten panelen geleverd. “Stefan de Vos van RoosRos architecten had een geweldige uitdaging bij het ontwerpen van het eerste volledig bedekte WikiHouse van Nederland en heeft dankzij een enorme creativiteit alle panelen optimaal weten te integreren binnen het ontwerp. Bram Kroon en Ed de Groot van “Kroon en de Groot Airconditioning bv” hebben de montage en installatie verzorgd voor dit unieke project”, aldus Rene Borro (directeur Rebor B.V.). Rene Borro van Loci Zonnepanelen dak werd benaderd door Stefan de Vos en heeft voor de verder praktische uitwerking nauw samengewerkt met Bram Kroon.

“We hebben het nu over energieopwekkende gevels en dat is bijzonder. Gevels van zonnepanelen geven veel bouwmogelijkheden om meer duurzame energie op te wekken”, aldus Rene Borro (Rebor BV).

Bezoek de website van Rebor Zonnepanelen-Dak voor meer informatie: www.loci-zonnepanelendak.nl

Deze website maakt gebruikt van cookies voor het verbeteren van de gebruikerservaring

Cookies toestaan Meer informatie over de cookiewetgeving