NL Nederlands
Terug naar het overzicht

Zonnepanelen groothandel expandeert dankzij sterkte groei

26-03-2017

Dankzij de aantrekkende economie, toenemende zonuren, bewustheid van ons kwetsbare milieu, lagere prijzen en aandacht van diverse overheden voor duurzaamheid is er een enorme groei in de nationale en internationale bulk handel van zonnepanelen. Zonnepanelen-groothandel Rebor B.V. houdt zich wereldwijd bezig met de inkoop, verkoop en bemiddeling van zonnepanelen en aanverwante artikelen aan installateurs en overige professionals op het gebied van zonne-energie.

"Leveringen vanaf een of meerdere pallets tot volledige containers zijn mogelijk. Met name in de pallethandel in Nederland en de wereldwijze container handel zien wij de laatste 12 maanden een sterke stijging. Wij leveren verschillende merken waardoor wij ook inzicht hebben in de meest producerende landen. China was lang de nummer één als leverancier van reguliere panelen, maar vanwege importbeperkingen van zonnepanelen uit China, zien we nu groei van productiebedrijven ontstaan in de rest van de wereld", aldus Rene Borro van Rebor BV.

Internationaal team en ervaring
Rene Borro is na 22 jaar ervaring in de automotive ruim 8 jaar geleden gestart in de zonne-energie wat heeft geleid tot de firma Zonnepanelen-Parkstad in het hart van Zuid-Limburg. Vanuit dat bedrijf worden consumenten, bedrijven en gemeenten geadviseerd en voorzien van compleet geïnstalleerde zonnepaneelsystemen. Gedurende de ontwikkeling van dat bedrijf heeft de heer Borro veel ervaring opgedaan en tevens bijgedragen aan diverse ontwikkelingsprojecten op het gebied van hernieuwbare energie. Vanuit deze innovatieve ontwikkelingen heeft de heer Borro een patent verkregen op gebied van een volledig geïntegreerd en geïsoleerd zonnepanelen daksysteem, genaamd "Loci". De teamleden, bestaande uit vertegenwoordigers uit de landen Nederland, Duitsland en Spanje zijn al jaren actief in de zonne-energie en hebben veel contacten en ervaring opgebouwd binnen de branche. Het afzetgebied is wereldwijd. "Opvallend is de groei vanuit Scandinavische landen, Zuid-Amerika en India", aldus Rene Borro.

Voor meer informatie zie de website www.zonnepanelen-groothandel.com

Deze website maakt gebruikt van cookies voor het verbeteren van de gebruikerservaring

Cookies toestaan Meer informatie over de cookiewetgeving